Wie zijn we

Sonar Media & Pr werd in 2013 opgericht door zaakvoerder Ronny Van Cutsem, die meer dan twintig jaar ervaring heeft opgedaan in de lifestyle wereld en voornamelijk binnen het segment van de luxueuze goederen.  Het freelance redactieteam dat hij coacht schrijft ondermeer teksten voor uitgevers van vakbladen, websites, nieuwsbrieven en blogs in de wellness/beauty, juwelen en uurwerken sector. Daarnaast neemt het bedrijf ook actief deel aan bepaalde vakbeurzen binnen deze sectoren en organiseert voor heel wat beursorganisatoren de persrelaties.

Uiteraard zijn wij een groot voorstander van open communicatie, internet en sociale media.  Net daarom werken wij op zeer regelmatige basis samen met freelancers op het vlak van sociale media, verkoop, vertalingen en webdesign.

Ronny Van Cutsem is een dynamische veertiger met een rijke ervaring en beschikt over een groot inlevingsvermogen.  Door de jaren heen heb ik mij kunnen ontwikkelen in bepaalde branches en ga ik zeer selectief te werk in de keuze van mijn onderwerpen. Ik bekijk de zaken altijd van op afstand en stel me steeds de vraag of iemand die niets over uw product of dienst kent, er ook iets kan van opsteken.  Dit brengt met zich mee dat er een zeer grote betrokkenheid en communicatie nodig is. Ik ben tevens co-voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vlaamse Journalisten Vereniging (VJV) en houder van de freelancers VJV-Perskaart.

 

Ronny Van Cutsem

Reacties zijn gesloten.