Save the date – Beauty – Massage – Welnness – Expo

Sonar Media verstevigt zijn marktaandeel in de professionele schoonheidssector en organiseert in 2021 een eerste vakbeurs in Waregem Expo.  Je leest het hoe; wat en waarom hieronder.

Vakbeurs met stands, workshops, conferenties en demonstraties

Uit een recente enquête www.beautystats.be  (maart 2020) is gebleken dat Vlaanderen nood heeft aan een professionele vakbeurs voor professionele Schoonheidsverzorging, Massagetherapeuten en en Wellness uitbaters.  Liefst 46 % van de respondenten gaf dit aan. Uit die gegevens van de enquête blijft dat qua geografische spreiding Oost – en West Vlaanderen vooral vragende partij zijn, dit zijn trouwens zeer kapitaalkrachtige provincies. Ons oog viel daarom op Waregem expo, een multifunctioneel event gebouw in West-Vlaanderen.  Ook qua toegankelijkheid naar Wallonië is deze locatie ideaal gelegen qua bereikbaarheid.

Organische vormen verenigen drie sectoren

Als je het logo bekijkt zijn de sectoren Beauty, Massage en Wellness organisch verenigd door de keien.  We kozen van in het begin voor pasteltinten met drie uitschieters rond Beauty, Massage en Wellness, drie sectoren die nauw met elkaar verbonden zijn en die wezenlijk deel uitmaken van onze samenleving.  Deze kleuren zal je dan ook terugvinden op al onze communicatie en zal verder terug te vinden zijn op het beursgrondplan met de standen.  De afkorting en hashtag #BMWexpo werd doelbewust gekozen omdat dit makkelijk onthouden wordt.  We willen van deze vakbeurs niet een zoveelste beurs maken, maar een pareltje van networking onder professionals

Bezoekersprofiel

Beauty, Massage en Wellness Expo (kortweg www.bmw-expo) is enkel toegankelijk voor gekwalificeerde schoonheidsspecialistes, uitbaters wellnesscentra, nagelstylisten, fitness-, afslankstudio’s, browstylistes, kappers, visagistes, massagetherapeuten en reflexologen,  …..; met BTW nummer. Ook worden studenten en leerkrachten uit het onderwijs die een gezonde nieuwsgierigheid aan de dag leggen voor nieuwe zaken of zich willen vervolmaken aangeschreven.  Directe verkoop wordt geweerd, maar is  uiteraard niet verboden.  We maken een duidelijke keuze om van in het begin voor een duurzame trefplaats te gaan waarbij contactname en netwerking belangrijk is.

 

Waarin maken wij dan het verschil ?

  • Onze ambitie is om op korte termijn een gezonde, krachtige trefplaats te worden voor de sector van schoonheidsverzorging.
  • Wij wensen iedere exposant klein of groot een financieel aanvaardbaar expo aanbod te kunnen geven, daarom vindt u in ons aanbod starterstands tot de grotere stands en naakte oppervlaktes.
  • Bovendien leggen wij zeer sterk het accent op doorgedreven BtoB marketing. Online, print, advert en social media zullen actief worden ingezet vanaf november 2020.
  • Tenslotte communiceren wij ook naar Franstalige (Brussel en Wallonië) bezoekers, dus ook extra omzet voor uw bedrijf.

www.beauty-massage-wellness-expo.be

Reacties zijn gesloten.