Hydra Lock van Bernard Cassiere pakt de gedehydrateerde huid aan

Een gedehydrateerde huid heeft een tijdelijk vochttekort afhankelijk van de externe omgeving, vermoeidheid, stress. Dehydratatie kan bij alle huidtypen voorkomen, zelfs bij de vette huid! De teint wordt dof, de huid gaat minder stralen, is minder strak en voelt minder soepel aan. Het is belangrijk om de huid te voorzien van vocht één van elementen die dat vocht in de bovenste lagen van de opperhuid vasthouden.

Daarom bracht Bernard Cassiere het gamme Haute Hydratation Hydra Lock uit met als paradepaardje de Creme Sorbet haute hydratation. De oplossing voor : langdurige hydratatie, voor een betere verdeling van de vochttoevoer, om opnieuw een frisse teint te krijgen of om het trekkerige gevoel op lange termijn tegen te gaan. Aanbevolen voor de normale tot vette gedehydrateerde huid.

www.bernardcassiere.be

Reacties zijn gesloten.