Beauty Innovation Tour @Estetika

Maandag 10 oktober 2016 was weer een bewogen dag, voor de vierde keer op rij organiseerde Sonar Media & Pr de Perstour voor journalisten/beautyblogsters op de vakbeurs voor schoonheidsverzorging Estetika.  Uit de tientallen inzendingen van persberichten; die we enkele weken voordien binnen kregen; maakten we een eerste selectie en worden uiteindelijk de persberichten geselecteerd die in aanmerking komen voor de pers. Want elk item heeft uiteraard niet evenveel nieuwswaarde.  Uit die genomineerden is het dan weer een hele kunst om hieruit 12 exposanten te selecteren waarbij we langsgaan tijdens de beurs met de Perstour.

 

Voorbereidend werk

En zoals elk jaar doen we ook altijd een laatste oproep naar de exposanten om hun persbericht nog in printversie aan te leveren op de laatste dag voor de beurs. Al of niet gekoppeld met het meegeven van een testproduct.  Uit ervaring weten dat dit bij beautyblogsters en journalisten zeer goed in de smaak valt, want op die manier kunnen zij thuis aan de slag gaan en het product gaan uittesten.  Want zeg nou zelf als je iets kan uitproberen heeft dat natuurlijk wel een serieuze meerwaarde.

De ontvangst heeft zoals gewoonlijk plaats op de fraaie Besko stand, de Vlaamse federatie voor de schoonheidsverzorging.  Na een korte introductie van mijnentwege geef ik graag het woord aan de voorzitter de Heer John Boeckx, die het belang schetst van de beroepsvereniging aan de journalisten.  We houden het zoals gewoonlijk vrij kort, want de pers is hier natuurlijk om de nieuwigheden op het vlak van beauty, wellness, podo en dergelijke te ontdekken.  Enige minuten later vertrekken we onder begeleiding naar de standen, waar we verwacht worden.

Hieronder alvast een foto beeldverslag.

Reacties zijn gesloten.