Ladies Paradise by SigridB

Sigrid Brondeel is een Belgische juweelontwerpster ‘pur sang’ met jarenlange ervaring en scholing, gekend voor grootse en exclusieve creaties, gericht op een (inter)nationaal publiek. Zij combineert vakkennis met de liefde voor het ontwerpen van juwelen.

Voor haar creaties gebruikt zij enkel een selectie van de beste edelstenen en parels, haar creativiteit straalt liefde uit voor het vak. ‘Het gevoel voor vrouwelijke innerlijke verlangens gecombineerd met persoonlijke passie voor esthetische perfectie, handwerk en stijl zijn het handelsmerk van mijn sieradencollectie.’ Een collectie die inmiddels gestaag de ganse wereld verovert.

De ontwerpen van SigridB. zijn allen uniek gaande van galajuwelen tot meer alledaagse collecties. Zo zijn er twee verschillende hoofdlijnen in terug te vinden.

Deluxe

Topklasse juwelen van hoogwaardige kwaliteit en afwerking, gemaakt voor vrouwen die houden van het allerbeste.

Deluxe’ X-elle

Wie kiest voor de Deluxe’ X-elle juwelen, kiest voor een exclusief en uniek klasse-juweel en komt bij SigridB. ongetwijfeld aan haar trekken.

Alle juwelen van SigridB. dragen de stempel en het unieke label van ‘SigridB. / Handmade in Belgium’.

Handmade in Belgium by SigridB

Reacties zijn gesloten.