Sonar Media zal persrelaties vakbeurs Orotempo opstarten

Met enige fierheid mogen we aankondigen dat Sonar Media & Pr in september de persrelaties zal uitoeren van de juwelen- en horlogerie vakbeurs www.orotempo.be  Vanaf midden augustus zullen wij wij intensief contact hebben met de aanwezige exposanten en uiteraard ook de journalisten uit deze specifieke doelgroep.

Vakbeurs Oro Tempo 2016 versterkt zijn plaats op de Belgische markt

The place to be voor de nieuwste trends in de uurwerken en juwelen dit najaar is zondermeer de vakbeurs Orotempo. Dit professionele treffen zal voor zijn zesde editie plaatsvinden in Paleis 3 van de Heizel te Brussel op 11 en 12 september en zal de meeste trendy merken van de markt onder hetzelfde dak samenbrengen. Invoerder, fabrikanten en groothandelaars zullen de juweliers de meest prestigieuze sieraden en uurwerken voor de winter van 2016 voorstellen.

Deze belangrijke gebeurtenis zal dit najaar in België een honderdtal merken bijeenbrengen. Zij zullen hun nieuwe collecties winter 2016 voorstellen aan de juweliers/horlogemakers evenals aan de pers.

Toegang enkel op uitnodiging of reservatie

Reacties zijn gesloten.