Nardelli Luxury Spa presenteert de collectie Liu Jo Luxury Time Collection

Op de internationale horloge- en sieradenbeurs Baselworld 2015 presenteerde Nardelli Luxury; één van de belangrijkste spelers in de accessoiresector; zijn nieuwe collectie Liu Jo Luxury Time Collection. Vrouwelijke horloges met een innovatieve ‘Made in Italy’ stijl met vele mooie details.

Liu Jo Luxury Time Collection
De horloges van de collectie Liu Jo Luxury Time Collection zijn niet alleen bedoeld om de tijd af te lezen, maar het zijn ook echte modeaccessoires die de look van de vrouw voor iedere gelegenheid helemaal afmaken. Ze worden sterk beïnvloed door de tendensen uit de modecollectie van LIU JO en richten zich op de elegante, moderne vrouw met glamour. De nieuwigheden die op Baselworld werden gepresenteerd draaien rondom vier trendsettende hoofdmodellen:

– het romantische en schattige model Sophie

– het multifunctionele en geraffineerde model Phenix

– het elegante model vol glamour Tess,

– en het zeer vrouwelijke en schitterende model Dancing.

Liu Jo Luxury Time Collection

Liu Jo Luxury is hét Italiaanse merk dat sinds 2006 exclusieve sieraden en horloges op de markt brengt voor de fashionista die op zoek is naar glamour accessoires. We denken hierbij aan geraffineerde producten zoals glamour juwelen en trendy uurwerken verfraaid met kristallen.

Reacties zijn gesloten.