Karaja lanceert zomerlijn “The Planets Collection 2016”

Nieuwe Zomerlijn “The Planets Collection 2016”

De nieuwe zomerlijn van Karaja is geïnspireerd op ‘outer space’ en kreeg dan ook de zeer toepasselijke naam ‘The Planets collection’. Een kleurrijk scala aan verschillende producten. Het gemêleerde en multi gekleurde design doet denken aan planeetoppervlakten en hemellichamen, omringd door prachtige ringen en aangetast door diepe kraters. Net zoals planeten die er telkens weer anders uitzien als we ze waarnemen, zijn deze oogschaduwen altijd verschillend van elkaar. Ze zijn handgemaakt en rijk aan gekleurde en unieke en originele mélange effecten.

Planets Collection
Het trendy make-up merk is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden die graag met kleur spelen, maar ook voor zij die graag aandacht geven aan de gezondheid van hun huid. De productlijn met bijhorende seizoenskleuren wordt enkel geproduceerd met veilige en effectieve formules. Door de constante innovatie en grote zorgvuldigheid blijft dit merk op het gebied van uiterlijk, uitstraling, creativiteit en luxe hoog scoren. Daarnaast zijn de producten ook nog eens dierproefvrij en voor de consument beschikbaar via schoonheidsinstituten en kapsalons.

Meer informatie voor de consument op www.karajashop.com.

Reacties zijn gesloten.