Ontspannende lichaamsverzorging van Bernard Cassière

Laat je meevoeren door de nieuwe  ontspannende verzorging van  Bernard Cassière !  Bernard Cassière ontwikkelde een nieuwe, totaal ontspannende lichaamsverzorging met vanille en Monoï uit Tahiti met een gemiddelde behandelingsduur van 45 minuten.

De exotische en paradijselijke geuren nemen je meteen mee naar de andere kant van de wereld voor een ontspannend intermezzo:  een moment van pure onthaasting  om mateloos van te genieten! 

Een ontspannende lichaamsverzorging in 3 stappen –  Onthaasting verzekerd!

Paradijselijke geuren en cocontexturen zorgen voor een moment van diepe ontspanning om even aan de drukte van het dagelijkse leven te ontsnappen:

  1. Gommage des Iles (scrubbehandeling): om dode huidcellen te verwijderen en de huid te versoepelen; dankzij een mix van zeezout, kokosnootschelp en zand van Bora Bora.
  2. EEN NIEUWE MASSAGETECHNIEK: Modelage des îles

Deze omhullende en heerlijk geurende massage met Monoï uit Tahiti, kokosolie en vanille-extract werd speciaal ontwikkeld om totale ontspanning te verzekeren. (duur: 20 minuten).

De modelage des îles concentreert zich op de achterzijde van het lichaam, met diep inwerkende en omhullende bewegingen (strijk-, druk- en kneedbewegingen, lomilomi technieken enz.) om de klanten optimaal te laten relaxen. 

Bernard Cassiere soin corps ps

             3. Sublimeren: met de lichaamsmelk Lait Corps Sublimateur. Om de huid weer zacht te maken en een subtiele parelmoerfinish te geven.

Reacties zijn gesloten.