Heb je het zo wat gehad met al die saaie, traditionele vormen van juwelen ?

Dan moet je beslist Mathisse by Stevigny eens van dichterbij bekijken. Een trendy sieradenlijn bestaande uit 925 zilver met aparte structuren en grillige vormen, gecombineerd met soberheid en elegantie. Voeg daar een snuifje kunstzinnigheid aan toe en je komt uit bij een SCHITTER-ende collectie.

Inspiratiebronnen zoals kunst, natuur, mode en soms zeer alledaagse dingen geven de ontwerper-goudsmid voldoende inspiratie en impulsen om twee keer per jaar creatieve sieraden te ontwerpen. De collectie werd opgestart in 2007 en bevat intussen meer dan 100 verschillende creaties, waaronder ringen, colliers en oorbellen.

Een artistiek juweel voor dagelijks gebruik

De Mathisse Design collectie is een combinatie van organische vormen met gebruik van ruwe en matte vlakken in combinatie met glanzende belijningen. Een collectie die speciaal ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar juweelcreaties met een eigenzinnig karakter. Niet trend gebonden, maar zich onderscheidend door zijn authenticiteit, unieke vormen en uitstraling. Er wordt steeds gewerkt rond specifieke thema’s verbonden met een organische achtergrond.

De Design collectie is ingedeeld in drie grote thema’s. Zo vind je er cirkels, rechthoekige vormen in terug al of niet bezet met zirconia.

– Crushed Ice

– La Vague

– La Terre Perdue

‘Crushed Ice’

Deze ring werd genaamd naar de grove, zanderige structuur, welke ontwerper Olivier Stevigny heeft gebruikt. De grillige structuur in combinatie met matte en glanzende vlakken zorgt ervoor dat het juweel een totaal unieke uitstraling heeft. Het gebruik van zirconia gezet in cirkelvorm geeft de ring bovendien een typisch vrouwelijk karakter.

‘La vague’

De hanger ‘La vague’ is ontstaan uit de golvende bewegingen van de zee met als eindpunt de grijze zoetwaterparel.

Het langwerpige uitzicht van deze hanger, laat de grijze parel maximaal tot zijn recht komen en leidt tot een verfijnd juweel met een zeer exclusieve uitstraling. Dit juweel met meer karakteristieke uitstraling is ook perfect dagelijks draagbaar.

‘La terre perdue’

Het speelse effect van deze zilveren oorringen wordt geaccentueerd door de beweging bij het dragen. Om schittering te brengen, woeden ze gezet met zirconia. Het authentieke karakter wordt bewaard door de ietwat grovere structuren. Glanzende en matte belijningen zijn steeds weerkerend voor het unieke signatuur van ontwerper Olivier Stevigny.

Meer info : www.mathissebystevigny.be

Reacties zijn gesloten.