Liu Jo Luxury Time Collectie – Herfst/Winter 2015

Supervrouwelijk en casual chic attitudes typeren de nieuwe herfst – winter 2015 Liu Jo Luxury collectie.  Een collectie die trouwens steeds nauwer aansluit bij een moderne stijl, ontworpen voor elke gelegenheid : van dagelijks gebruik tot elegante avondgelegenheden.

Deze stijlvolle concepten werden specifiek ontworpen om aan te sluiten bij de meer bekoorlijke look van de Liu Jo kledingcollectie, die gaat van de meest trendy tot meer casual stukken die de vrouwelijkheid van een fascinerende vrouw benadrukken, een vrouw die steeds de hoofdrolspeelster is.

De LIU JO LUXURY Time collectie is onderverdeeld in duidelijk omlijnde reeksen en biedt een gamma van geüpdatete klassiekers, de Giselle, Dancing en Dancing Mini reeksen, kostbare chronografen Steeler Pavé tot het Fenix model, dat getypeerd wordt door een wijzerplaat in twee niveaus met glanzende afwerking en een kostbare textuur.

Modellen Cindy, Koko en Kira geven de collectie een supervrouwelijke toets dankzij de kleinere omvang en de fijne details, waardoor ze geschikt zijn voor speciale gelegenheden en elegante avonden.

Liu Jo Model Atena

De nieuwigheden voor dit najaar drukken het elegante en verfijnde karakter van de nieuwe collectie uit, met een duidelijke knipoog naar de LIU JO kledingcollectie en naar de hotste trends van het seizoen.  Zo vind je ondermeer in bijgaand persbericht 4 nieuwe schitterende modellen terug :

  • De Atena collectie staat voor kennis, zuiverheid, kunst, ambacht
  • De Moonlight collectie : eenvoudig ultralicht uurwerk met minimalistische look
  • De Princess collectie : elegant en verfijnd, maar tegelijk ook stedelijk en modern
  • De Tess collectie : veelzijdig en modern, gekenmerkt door een sportieve, chique look

Reacties zijn gesloten.