Een nieuw cosmeticamerk wordt geboren

Paul&Joe Beauty

In 2002 ontstaat PAUL & JOE BEAUTE, een cosmeticalijn die volledig overeenkomt met de stijl van het merk, met aangename texturen en een gekleurde verpakking in retrostijl. Een unieke en originele look. Het merk straalt de levensstijl uit van een Parisienne, net zoals Sophie zelf, en zit vol vreugde en welzijn.

Sophie Mechaly heeft gekozen voor het Japanse bedrijf Albion Co. Ltd, marktleider op het gebied van huidverzorging en cosmetica, om het merk PAUL & JOE BEAUTE te lanceren en produceren. Japan heeft zich net zoals Frankrijk gespecialiseerd in huidverzorging, schoonheid en cosmetica.

Een mix van Franse en Japanse filosofie die samensmelt met de verfijnde Parijse elegantie en romantiek. Het geheel wordt genuanceerd door de fabelachtige kant van de Japanse stripverhalen en andere manga.

Een uitgebreid productassortiment

De leeftijd van de klanten van PAUL & JOE ligt tussen de 13 en 70 jaar.

Het merk staat voor het onverwachte, veel creativiteit en fantasie en er wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van de ingrediënten. Het productassortiment is heel uitgebreid en past zich aan alle leeftijden en alle nationaliteiten aan.

PAUL & JOE staat bekend om zijn make-upbasis. Voor een stralende make-up moet de huid goed gehydrateerd en verzorgd zijn. De make-upbasis zorgt voor een hele stralende teint.

De bestseller van de verkoop is de ‘Hydraterende make-upbasis S’.

 

Collectie herfst 2015

Perfect Make-up Primer

De katjes zijn terug met drie nieuwe, limited edition kleuren van de CS lippenstift van Paul & Joe Beauté! Deze lieve katjes pronken op elke chique herfstkleur en zorgen voor een accentkleur die op uw lippen samensmelt met de rest van de lippenstift en een prachtige kleur geeft met extra diepte. Dankzij een unieke, Japanse techniek om snoep te maken, blijven de schattige kattenkopjes zichtbaar totdat de lippenstift op is. Combineer de drie nieuwe kleuren met limited edition houders voor een op katten geïnspireerd herfstaccessoire dat past bij elke stijl. (Verkoopprijs : 40€)

Meer info : www.paulandjoemakeup.be

Reacties zijn gesloten.