Nieuw food & design concept in Aalst

Onlangs veranderde restaurant Wienerhaus van naam én ook van INTERIEUR. Een gedurfde keuze, maar de keuken en menukaart bleven wel het zelfde.In het nieuwe PURPLE 15 ‘the restaurant’ geniet u nog steeds van lekkere Frans-Belgische gerechten en Oostenrijkse heerlijkheden. Alleen doet u dat vanaf nu in een heel ander kader, omringd door het design dat men in interieurwinkel Yellow Lemon Tree ‘the store’ aanbiedt. (slechts 200 meter verwijderd)

PURPLE 15

Iedere kamer ademt een aparte sfeer uit door de uitgekiende Scandinavische meubelen, die het geheel een elegante uitstraling geven. De warme kleuren geven de ruimte een sfeer van impressionisme weer, terwijl het Scandinavisch interieur comfort uitstraalt in combinatie met een vleugje retro stijl. Zo krijg je alvast de smaak van design helemaal te pakken tijdens een heerlijke lunch of diner.

Reacties zijn gesloten.