Share Betoverende sprookjeskleuren zetten de toon voor een stijlvolle lente

Morgan Taylor TM stelt met trots de lentecollectie van 2015 voor. Magisch geïnspireerd door het klassieke sprookje Assepoester.

De kleuren van deze Cinderella-collectie werden gebaseerd op de kledij van de personages en de typerende elementen die het sprookje rijk zijn. Roze, koraalrood en oranjetinten, maar ook parelmoer en blauwe shimmertinten die gecombineerd worden met glitter, vervolledigen het plaatje.

Naar aanleiding van Disney’s live-action film Assepoester brengt Morgan Taylor alvast zes

magische kleuren uit die individueel, in duo set of in MINI set verkrijgbaar zullen zijn.

“We zijn ongelooflijk blij dat we deel mogen uitmaken van dit fantastische project!” zeggen naamgenoten Morgan Haile en Taylor Daniel. “Voor deze collectie kozen we kleuren die gelinkt zijn aan de iconische momenten en personages uit het geliefde sprookje Assepoester. Van fantasievolle glitters tot opvallende fel rozetinten: elke nuance heeft zijn eigen persoonlijkheid en liggen volledig in lijn met de personages uit de film”.

Morgan Taylor TM
De Morgan Taylor Collectie bevat 6 onweerstaanbare, nieuwe kleuren:

*Party At The Palace – iriserend blauw-groen

*My Carriage Awaits – koraal

*Watch Your Step, Sister! – intens roze

*If The Slipper Fits – licht blauwe glitter

*Ella Of A Girl – licht roze

*Best Ball Gown Ever – iriserend periwinkle
Het kleurenpallet van de lentecollectie zal eenieder bekoren en helpen de prins op het witte paard te strikken. Disney’s live-action film Assepoester speelt in de Belgische bioscopen vanaf 25 maart 2015. Morgan Taylor’s Cinderella 2015 collectie zal verkrijgbaar zijn in “limited edition” vanaf februari 2015 via ASAP Nails & Beauty bvba op www.morgantaylor.be en in de betere speciaalzaken.

Reacties zijn gesloten.