Definitief ontharen in alle veiligheid

Men zou kunnen stellen dat de ontharing de nummer 1 zorg is van de vrouwen en van meer en meer mannen. Vrouwen zijn tegenwoordig goed op de hoogte van de laatste nieuwe technieken op dit gebied, in tegenstelling tot een tiental jaar geleden, toen ze het scheerapparaat van hun echtgenoot gebruikten. Ze gebruiken nu andere methoden dan vroeger.

96 % van de vrouwen epileren zich en één op 5 vrouwen doet een beroep op een schoonheidsinstituut om zich te laten ontharen.

Laserontharing

What’s NEW@SONAR

LightSheer™ is het meest betrouwbare en veilige apparaat in de wereld. Bovendien is het goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van volksgezondheid, de FDA (Food & Drug Administration). Pigmentatievlekken ten gevolge van een verbranding van de huid zijn uitgesloten met LightSheer ™, dankzij het octrooi van de koeltip (Chilltip™). De exclusiviteit van de LightSheer ™ bestaat erin dat ook donkere huidstypes veilig kunnen worden behandeld: deze vergen immers een speciale regeling die niet mogelijk is met een traditionele laser.

Personen met huidtype III, IV, V en zelfs VI kunnen dus met zekerheid doeltreffend en veilig worden behandeld.

Volgens het schema van Fitzpatrick:

Fototype huidtype I = zeer lichte huid / huidtype VI = zeer donkere huid.

De Lightsheer ™ verwekt een energie op een welbepaalde golflengte: deze energie wordt 100 % benut.

Veiligheid en professionalisme op 2 niveaus

· Gekwalificeerd personeel: het zijn gediplomeerde verpleegsters die het laserapparaat

hanteren.

· Kwaliteitsapparaten: de LightSheerTM is immers een laserapparaat van het hoogste niveau.

Laserontharing

What’s NEW@SONAR

De onderneming laserontharing.be

De onderneming Laserontharing.be werd in 1995 opgericht door Frederic Faure en Claire van Ravestyn. Frederic werkte voordien in de verkoop van elektronisch materiaal en Claire is verpleegster-kinesitherapeut. De onderneming ontstond gewoon ten gevolge van een laserbehandeling die Claire had ondergaan en die weinig professioneel was uitgevoerd.

Frederic en Claire hebben het potentieel van deze techniek begrepen en hebben er professionalisme, garanties en een degelijke klantendienst aan toe gevoegd.

In 2015 viert de onderneming haar 10-jarig bestaan. Inmiddels is ze gegroeid en telt ze 5 werknemers en 18 verpleegsters die hun diensten punctueel aanbieden in schoonheidsinstituten en –centra.

Meer dan 170 schoonheidsinstituten hebben gekozen om met de onderneming Laserontharing.be te werken en dit aantal groeit ieder jaar.
www.laserontharing.be

 

Reacties zijn gesloten.