Morgan Taylor, de nieuwe standaard voor professionele nagellak

Morgan Taylor werd gelanceerd door de makers van Gelish Soak-off Polish, Danny Haile en David Daniel. De nagellak lijn Morgan Taylor is genaamd naar het duo Taylor Daniel (marketing assistent) en Morgan Haile (customer service representative), beiden dochters van oprichters Danny Haile en David Daniel.

De afgelopen 30 jaar hebben Haile& Daniel de professionele nagelindustrie voortdurend geïnnoveerd. Morgan Taylor is dé nieuwe standaard voor professionele nagellak, de crème de la crème in kleur.

De unieke ingrediënten en het innovatieve flesje onthullen dat Morgan Taylor zorgvuldig ontwikkeld werd om een stijlvol en optimaal resultaat te garanderen. Morgan Taylor’s kleurenpalet kent geen grenzen, van klassiek tot avant-garde en van subtiel tot buitengewoon spectaculair.

Dat Morgan Taylor steeds leider is tijdens New York en Milaan Fashion Week, verbaast dus niet. Het merk heeft zelfs het exclusiviteitscontract binnen voor deze Fashion Weeks, een mooie versmelting van ‘beauty meets fashion’.

Morgan Taylor

The Enchantment Collection

Als aanvulling op de +/- 115 bestaande kleuren van het Morgan Taylor assortiment, stelt het nagellak merk de nieuwe herfstcollectie ‘The Enchantment Collection’ voor, met maar liefst 6 nieuwe herfstkleuren.

De betoverende kleuren van de collectie voeren je mee naar een magische wereld van zachte crème kleuren, opzwepende shimmers en glitters. Een collectie van sprankelende en zinderende kleuren. Onweerstaanbaar en betoverend.

Dat Morgan Taylor inspeelt op de modetrends is meer dan duidelijk. Tijdens de afgelopen Fashion Week in New York voorzag Morgan Taylor de modellen van een prachtige manicure, volledig fall-proof. Hiermee maakten ze dan ook een echte statement. De foto’s hierboven tonen enkele van deze herfst trends, right from the runway.

Reacties zijn gesloten.