Bernard Cassière – Een 100% origineel en professioneel merk

Bernard Cassière, een cosmeticamerk voor schoonheidsinstituten en spacentra, vormt een creatief, origineel, modern en verrukkelijk alternatief.

Bernard Cassière maakt deel uit van de Sothys groep (Mahler, Sothys). Het merk geniet van de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling en de hightech productiemiddelen van de groep. De groep waakt voortdurend over haar technologische ontwikkeling en innoveert regelmatig.

Sterke waarden

Authenticiteit – ethiek – toegankelijkheid

Het succes van het merk, dat in 2000 werd geïntroduceerd, steunt op authentieke producten die vervaardigd worden met de modernste methoden, maar met respect voor ambachtelijke traditie. Als trendsetter gaat het merk voor een ludieke en verrukkelijke aanpak.

In de mate van het mogelijke kiest het merk actieve bestanddelen die afkomstig zijn uit de eerlijke handel. Hetzelfde geldt voor de verpakkingen.

Essentieel voor Bernard Cassière is dat de producten en cabineverzorgingen van topkwaliteit zijn en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Bernard Casière

De SOS cabinebehandeling voor de delicate huid

De Bernard Cassière behandeling met blauwe bosbes is bestemd voor de delicate, gevoelige en droge huid en heeft als doel haar te kalmeren, roodheid en irritatie meteen te verzachten en de huid te voeden. (duur: 1u15 / 55 – 60 €)

Het masker met alginaten, blauwe bosbes en vitamine C voorkomt gevoeligheidssignalen (couperose, rosacea enz). Deze grondige, frisse behandeling beschermt uitstekend tegen vrije radicalen en maakt de huid weer soepel, comfortabel en zacht.

Meer info : www.bernardcassiere.be 

Reacties zijn gesloten.