79% vitamine C op je huid – nooit eerder vertoond in cosmetica land

INNOVATIVE II is het nieuwste en krachtigste product binnen de lijn van Pascaud cosmeceuticals. Het is een zeer speciaal product met een extreem hoog werkzaam vitamine C gehalte namelijk 79%! Dit type product op deze wijze werkzaam en geproduceerd werd nooit eerder vertoond in cosmetica land en dient u absoluut naar waarde te schatten.

Pasaud

Innovative II werd ontwikkeld voor een huid met zichtbare tekenen van veroudering en ter preventie van vroegtijdige huidveroudering. De 79% hoog werkzame vitamine C heeft een wetenschappelijk bewezen werking :

Klinisch bewezen resultaten na 21 dagen 1
– 24% Vermindering in rimpeldiepte
– 20% Toename in huidelasticiteit
– 33% Verbetering van teint egalisatie

Wetenschappelijk bewezen anti-oxidatieve werking 2
– 274% Superieur antioxidatief vermogen
– 189% Toename van huideigen vrije radicale bescherming

Pascaud

Wat is INNOVATIVE II?

INNOVATIVE II bestaat uit 2 componenten, te weten CryoSafe (gevriesdroogde) vitamine C (79%) en een vloeibare activator. De vloeibare activator wordt toegevoegd aan de vitamine C op het moment dat het gebruikt gaat worden, het serum wordt dus per keer vers aangemaakt. De vitamine C wordt getransformeerd in een serum met behoud van de maximale stabiliteit en wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen. Bij deze CryoSafe productiewijze zijn er geen toevoegingen nodig die de werking kunnen beïnvloeden of de huid kunnen irriteren.


Voor meer informatie :
www.pascaud.com

Reacties zijn gesloten.