Belbeauty.be staat op de Goed Gevoel Ladies Fair in 2015

Goed gevoel ladies fair

De wellness & beauty finder Belbeauty.be van Vlaanderen zal ook actief aanwezig zijn op de Goed Gevoel Ladies Fair die doorgaat van 27 tot 29 maaart in Flanders Expo.

Wij voorzien een ruime stand waar plaats is voor allerlei activiteiten, wij zoeken naar vernieuwende behandelingen en massages en daarnaast innoverende zaken zoals
suikerontharing, permanente make-up, afslankbehandelingen, laserontharing, en vele meer.

Wij verwelkomen je graag als schoonheidsinstituut, nagelstudio, wellnesscentrum en hopen alvast dat u originele behandelingen in petto heeft voor onze bezoekers. Directe verkoop is uiteraard toegestaan.

Goed Gevoel verzamelt deze koopkrachtige dames voor u allemaal opnieuw én nog talrijker in hal 8 van Flanders Expo in Gent. Ondersteund door een krachtige mediacampagne via social media, radio- en tv-spots (o.m. Radio 2, Q-music, VTM en VijfTV) en advertenties in magazines en dagbladen (o.m. Goed Gevoel en Het Laatste Nieuws).

Als deelnemer aan ons beauty & wellness eiland zal je beslist niet ongezien voorbij gaan in deze periode. Ben jij ook nog op zoek naar extra zichtbaarheid voor je zaak (als starter) of als ouwe rot in het vak. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog via info@belbeauty.be

Belbeauty.be en Beautybizz.be zijn onderdeel van Sonar Media & Pr.

Goed gevoel ladies fair

 

Reacties zijn gesloten.