De Beauty Innovation Tour tijdens Estetika najaar 2014

Maandagmorgen 5 oktober 2014 ging de Beauty Innovation Tour door voor beauty & wellness journalisten tijdens de vakbeurs Estetika. Een initiatief dat twee jaar geleden opgestart werd in samenwerking met Vlaamse federatie voor schoonheidsverzorging Besko om de producten en behandelingen van exposanten meer zichtbaarheid te geven.

Estetika

Na een korte speech door Ronny Van Cutsem en ontvangst door de voorzitter John Boeckx van Besko kregen de journalisten een grondige rondleiding langsheen een selectie van een tiental innoverende nieuwigheden voorgesteld.

De 15 gegadigde journalisten kregen de informatie direct uit eerste hand van de exposanten. Een mooi initiatief van Sonar Media & PR om onze niche sector nog meer bekendheid te geven aan de gewone consument. Daarnaast kon elke journalist ook op zaterdag en zondag langskomen en zich informeren over de laatste trends in beautyland. Na hun bezoek kregen zij een goodiebag aangeboden met producten om zelf uit te testen met uiteraard de bijbehorende persmappen.

Fotocredits : MindSphotography

Reacties zijn gesloten.