Sonar Media & Pr lanceert consumentensite belbeauty.be

belbeauty

Welkom op Belbeauty.be de zoekmotor voor schoonheidsinstituten, wellnesscentra en nagelstudio’s.

De ‘Spotfinder beauty & wellness in your neighbourhood’ heeft als missie om de producten en diensten die in de professionele schoonheidsverzorging gebruikt worden dichter bij de consument te brengen. Stel je bent een weekendje aan zee en het is allesbehalve mooi weer, toch wil je iets ontspannends gaan doen. Wel op belbeauty.be krijg je een overzicht van wellnesscentra, schoonheidsinstituten en nagelstudio’s in jouw directe omgeving. Je krijgt als consument een duidelijk overzicht wat elke deelnemende zaak te bieden heeft dankzij het overzicht van geboden activiteiten en/of installaties. Daarnaast krjjg je op regelmatige basis reviews van nieuwe en verfijnde zaken.

021

MAAK HET ONDERSCHEID MET JOUW CONCURRENT met meerdere foto’s

□ Schrijf je nu in voor 2015 en je krijgt drie maanden extra zichtbaarheid in 2014 om je zaak te promoten. Voor 25 € kan je al activiteiten en behandelingen van je zaak specifiëren via een uitgebreid keuzeformulier. Bovendien kan je zo maar liefst 10 foto’s (interieur, voorgevel, ontvangstruimte…) van je eigen zaak uploaden met een korte eigen beschrijving. De manier om op korte termijn nieuwe klanten over de vloer te krijgen.

ZET JOUW ZAAK HELEMAAL BOVENAAN IN DE RANKING

□ Voor een prijs van 125 € komt jouw zaak het hele jaar door bovenaan in de ranking te staan. Jouw zaak wordt extra in the picture gezet dankzij het uitgebreide behandelingen en activiteiten formulier. Bovendien krijg je een mini-button met jouw logo of fraaie foto op de home page. Voor wie kiest voor hel hele pakket. Je krijgt ook de mogelijkheid om éénmalig een gratis review van je zaak aan te leveren.

GRATIS INSCHRIJVING TOT 15 OKTOBER met 1 foto

□ Om van deze tijdelijke actie te genieten dien je éénmalig een account aan te maken, wel voor 15 oktober 2014, en de basis gegevens invullen voor je zaak. Deze gegevens blijven tot eind 2014 zichtbaar op belbeauty.be.

PROMOOT JOUW ZAAK

– Geniet van gerichte internetmarketing.

– Reclame is bovendien fiscaal aftrekbaar !

Om je zaak éénmalig te registreren op belbeauty dient je over een geldig BTW-nummer te beschikken. Is dat het geval, ga dan vlug aan de slag.

Reacties zijn gesloten.