Seiko astron gps solar Limited edition chronograaf

Twee jaar na de baanbrekende lancering van de eerste SEIKO Astron GPS Solar modellen – de eerste analoge horloges ter wereld met gps-functie – verrast SEIKO de horlogewereld opnieuw. Dit keer met de introductie van het nieuwe chronograafkaliber 8X82 in de inmiddels zeer succesvolle en prestigieuze Astron collectie. Topmodel in de nieuwe chronografen-collectie is de schitterende Astron GPS Solar Limited Edition.

Exclusief design met superbe functionaliteit

Wereldburgers met een voorliefde voor luxe, techniek en innovatie hoeven niet verder te zoeken. De nieuwe SEIKO Astron collectie heeft het antwoord op al hun vragen naar exclusief design met superbe functionaliteit. Het nieuwe 8X82 kaliber heeft, naast alle unieke Astron functies, een 6uurs-chronograaf (1/5sec). Ondanks deze extra functie is de nieuwe generatie Astron’s maar liefst 30% kleiner én nog gemakkelijker te bedienen. Het vlaggeschip van de nieuwe collectie is de Astron Limited Edition 2014. Alle 7000 geproduceerde modellen hebben een titanium kast met superharde coating, witte wijzerplaat, zwarte keramiek lunette met 12 facetten, speciaal vormgegeven zijkant en kroon. Dit flagship horloge wordt geleverd met titanium bracelet met superharde coating en keramiek inserts, plus een zwarte krokodillen leren horlogeband. Het serienummer is met een laser in het achterdeksel gegraveerd.

Seiko Astron

Atoomklok precisie, overal ter wereld

Eén keer per dag ontvangt een SEIKO Astron automatisch een tijdsignaal. Maar de drager kan ook zelf, met één druk op de knop, contact leggen met GPS satellieten. Op deze wijze bepaalt het horloge zijn exacte positie op aarde en zet het de wijzers met atoomklok precisie op de juiste locale tijd. Een Astron wordt gevoed door de unieke Solar wijzerplaat – die vrijwel alle vormen van licht in energie kan omzetten. Het vervangen van de batterij is niet meer nodig. Iedere Astron is voorzien van een in-flight modus en een ‘Daylight Saving Time’ functie.

 

Reacties zijn gesloten.